平衡 Pinghéng: equilibrio

2017
ShenZhen, China

The intervention takes around 960 m2 of the main facade from one of the “Bi-City Biennale of Urbanism\Architecture” venues, in the city of Shen Zhen.

We propose an ideogram superposition by mixing the words «tradition» and «progress».
By strengthening the process, we first painted completely the first word on which the second one was painted over, creating then a transparency effect that invites the audience to stop and depict its meaning.

Information and credits
  • Intervención de 960 m2 realizada en la fachada este de un antiguo edificio industrial, hoy sede principal de la Bi-City Biennale of Urbanism\Architecture, durante el mes de Diciembre de 2017
  • Pintura plástica sobre pared
  • Gracias a la Bienal y al MAXXI de Roma por introducir el arte contemporáneo en un entorno tradicional
  • Queremos agradecer a los comisarios Hou Hanru, Liu Xiaodu y Bei Xi por ayudar a cuatro extraterrestres a pintar en China. A Elena Motisi por apostar por nosotros
  • A Adrian y John por su ayuda en el campo de batalla
  • A Vonnie por su complicidad y sus conciertos de chelo
  • A nuestros queridos asistentes Chen Yun, Leo Zhao Hua, Leo Zhao De, Liu Han, Li Fui y Huang Jian Quan, por las horas de grúa sin entendernos palabra alguna
  • Apoyo desde el estudio: Clara González, Pablo G Mena, Diego Vicente
  • Fotografías por Boa Mistura.
I want to keep up to date
· Responsible: Boa Mistura SL. · Purpose: sending newsletter by subscription. · Storage: database hosted at SiteGround Spain S.L. · Rights: at any time you can delete your information.

Subscription confirmation

Thank you for subscribing. If you have not received a confirmation email, please check your “spam”. Remember that you can unsubscribe at any time.

For any other information: hola@boamistura.com